Låg puls- vad är farligt?

Jag använder sportarmband och det mäter även pulsen. Rätt onödigt och det är ingen tillförlitlig medicinsk utrustning. Dock kan det ge många svar och förbättra min träning och ge hintar.

Om nätterna, när jag mår bra brukar pulsen slå fint runt 55 och det är vääääldigt bra! Särskilt med tanke på att jag inte är så mycket tränad.

I natt låg min puls på runt 40-46. Jag mådde svindåligt på kvällen, svimfärdig milt sagt! Allt bara var overkligt, brusade, gungade och flimrade. Är det verkligen okej med så låg puls, om en dessutom inte känner sig bra? När bör en be om
Hjälp?
Vid senaste narkosen anmärkte de på sjukligt låg puls (runt 48 sa dom) och kallade det för en sjukdom. Vad vet jag inte och inget har gjorts. Som vanligt när det gäller mig eftersom det mesta accepteras av sjukvården. Hade det varit någon som SÅG sjuk ut hade de nog reagerat på någon som har det så. När jag var mager var det kraftiga reaktioner men nu ser jag väl relativt frisk ut och ber inte om hjälp.... så. Syns det inte finns det inte. Läs förra inlägget. 
Jag orkar inte strida. Någon?

#1 - - Anonym:

Om du menade det jag tror du menade med "för många vita" i inlägget du tagit bort så är det ju inte så konstigt att du hade låg puls, mådde apa och var svimfärdig. Om det inte är vad jag tror och du inte hade tagit något är det lite annorlunda. Du måste vara rädd om dig, även om du känner att vården inte bryr sig!

#2 - - FIA:

Läste det här på Vårdguiden; gäller i största allmänhet:

"En vuxen person som vilar brukar ha en puls på mellan 60 och 70 regelbundna slag per minut. En vältränad person har ofta lägre vilopuls, mellan 45 till 55 slag per minut eller ännu lägre."

KRAM! 

Upp