VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Jag ska vara med

Min telefon ringde när jag var som deppigast och livet kändes menlöst och mörkt. Det var radion som undrade om jag hade möjlighet att ställa upp och vara med i program imorgon och tala om vården och kommunen. Eh... ?

"Vi har läst reportage om dig och undrar om vad du tycker, vad du varit med om... och vill vara med på intervju.."
Jag ska vara med imorgon efter 15 på P4 Kronoberg tror jag. Jag i radio?! Ny erfarenhet.
Och ytterligare ett bevis på att livet kan vända. Från depp till pepp och behövd på fem minuter. Det lyfte min dag, (mitt liv just nu!) att reporter ringer för att höra vad just jag tycker och tänker. Och att hen gör det just en dag då jag själv känner mig ledsen och livet mörkt. Att de kommer ihåg mig någonstans ifrån nån tidning och letar upp mig och ringer och frågar om jag kan vara med i radio och berätta vad just jag anser och vet? (Jag som egentligen inte tycker jag vet så hemskt mycket, men det är en ära att bli tillfrågad.)

Det är något högre, mäktigt som styr mitt liv. Jag är långt nere ibland, men hinner inte till djupaste botten för det är alltid, alltid något som får livet ljusare. Jag är tacksam.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Lotta
skriven :

Härligt att se dig le! ❤️ Kram