VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Hemma igen

Nu är jag hemma! Tycker jag blivit bättre och ville hem. Magen är bättre och har nog haft ett tarmvred som kommit och gått är teorin. Skulle det bli riktigt illa igen sp vet jag ju var sjukhuset ligger.

Under hela sjukhusvistelsen har jag fått jättebra bemötande. Emma J, den absolut gladaste människan jag vet, och sjuksköterska på avd 34, ritar oftast något på mina medicinkoppar. Jag blir så otroligt glad åt sådana små men betydelsefulla grejer! I morse hade hon ritat en rosa blomma.

fick besök av Martin idag. Alltid trevligt med Martin och ssk-Emma såg  störtförvånad ut när hon kom in i mitt rum och jag hade herrbesök som satt och masserade mig i sängen. Det var sååå kul att se hennes min! 

Ibland verkar inte vårdpersonal räkna med att jag har ett liv utanför sjukhuset...

Katterna har varit väl omhändertagna av min granne Kjell. Dessutom hade Kjell rensat mitt avlopp i köket! Jag har bra grannar!

Bild på mig och Bosse: 

Skönt att äta LCHF igen. Jag mår helt enkelt bäst av det om jag jämför andra typer av livsstilar.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: