VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Ett kylskåp med mat och immun

Jösses, jag har aldrig haft ett välfyllt kylskåp. Dels... jag är selektiv gällande mat, dels bristande intresse, dels tycker jag det är jobbigt att handla och bära hem allt. 

Mamsen och papsen fyller på ibland och det uppskattas! 
Men nu, vänner, har jag ju börjat LCHF (ja jag vet, tjat) vilket innebär att jag MÅSTE ha mat i kylskåpet. Har småhandlat de senaste dagarna och nu är kylskåpet fullt med mat!!! Riktig mat! Shit, måste ju dokumentera denna episkt stora händelsen! Jag blir så överväldigad när jag tittar in i kylskåpet att jag blir mätt av att bara SE allt. Behöver inte äta...

Ok. Nu äter jag Lchf (ja ja tjat) och det är en selektiv kosthållning så den som tror jag har allt möjligt i kylskåpet tror lite fel. Inte direkt den klassiska kostcirkeln, för det jag äter av den är protein och fett-delen. Ja och lite mejeri.. Och två grönsaker ovan jord, som blomkål och broccoli. Men inte en frukt eller mjöl/ris/pasta/potatis/spannmål osv! De bär som är tillåtna är små, små mängder hallon och blåbär. 
Det var visserligen inte vad jag äter jag tänkte skriva om, det kom bara med. 
Det hela var att jag har fyllt mitt kylskåp. Själv. 


Ny vecka och taggad? Njä inte speciellt taggad. Är riktigt trött fortfarande. Det kan väl omöjligt vara sövningen som sitter i?! 
Soporna som skulle ut idag hotade att snart vandra ut på egen hand, så jag var tvungen att ta dom. Stegen var tunga! Lungorna hänger inte med och jag fick röntgensvaren på varför. Hoppas jag får sätta igång med min immun-behandling snart. Den är inte kul, jag blir influensasjuk symptom i en vecka efter jag fått behandling. Å andra sidan är det bara en vecka per månad. De andra veckorna är fria från sånt jag annars får, som kraftiga infektioner typ njurbäckeninflammation och lunginflammation. Då mår jag hellre dåligt en vecka och är frisk tre. Kanske skulle ringa min mottagning och höra med dom när vi ska dra igång med behandlingen igen...?
Peace.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: