VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

En tung filt över kroppen

Jag vet inte om jag ska skriva och blogga "bara för att".

Jag har det tungt just nu och skrev ett mail till chefen att jag för tillfället tar det något lugnare. Det tog emot.

Egentligen är det inget särskilt, just något speciellt att peka ut som orsak, utan jag har en tung filt över mig. Ungefär. En trött och utkörd kropp. Och med det ett trött huvud. Jag vill mest bara vila.
Möte med träningscenter och PT inbokat på fredag. Det lär väl bli avbokat.
Jag var ju på Endokrin i fredags. Läkaren, som jag aldrig träffat, var oerhört grundlig och professionell. Vi pratade över en timme! Det är LÅNG tid! En kan vara glad om en får femton minuter på mottagningstid. Värden var inte bra. Magnetröntgen inom två månader, fortsatt utredning med prover och mediciner. Min kropp är inte pigg alls och det vet jag. Snarare är jag sjuk. Fast sjuk... om en ska kalla sig "sjuk", det gör en väl bara om en kan bli "frisk"? Om en inte kan bli frisk då?

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: