En liten operation dagen efter

Igår var det narkos och fixa tänder. Var sjukt nervös före operation fastän jag blivit sövd så otroligt många gånger. Blir räddare för varje gång. Den lilla operationen gick bra, de drog ut två tänder och gjorde mer, men vad vet jag inte. Läkaren skulle ringa om det idag.

Så otroligt omtöcknad jag var efter narkosen! Jag brukar vara SUPERpigg och inte känna mig alls påverkad, men nu denna gången var (och är!) jag galet illamående, ostadig, vimmelkantig, trött och allmänpåverkad.
Syrsatte mig inte så bra, trots syrgas. Beror väl på att lunginflammationen inte är läkt och vad det nu mer var för fel på lungan. Förtätning och det.

Efter uppvaket åkte jag och sov över hos föräldrarna. Jag fick stränga order om att inte vara själv på natten.
Skrutthuset jag är uppväxt i:

idag har jag ont, men inte extremt. Trodde det skulle vara sju resor värre! Är trött, yr, illamående och helt ur spel. Fattar noll, jag är ju van vid narkos? Tyvärr har det nu visat sig att jag har feber, trots alvedon och Ipren. Känslan i kroppen är= jag är riktigt sjuk. Med tanke på min immunbrist sjukdom får jag nog hålla koll. Det har hänt flera, flera gånger att infektioner som hos andra är enkla, blir svåra- ja livshotande på mig pga min sjukdom. Som tex en finne på hakan ledde till en mycket allvarlig infektion då jag var tvungen att läggas in och få antibiotika direkt i blodet länge. En finne!!

Har ont i bägge ögonen med, riktigt ont. Har fått ta mycket bedövning. Känner att det är sårigt.

Usch jag hänger knappt ihop. 
Inget superintressant inlägg. Jag ville bara uppdatera er läsare.
Ta hand om er!
Hälsningar sjukling.

Upp