VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Bränt bananmos?

Idag, lördag är jag  fortfarande ur spel! Helt galet! De senaste dagarna har jag tagit det extremt lugnt, ingen träning alls. Bara någon kort promenad och handla och så. Fast idag var jag tvungen att ge mig ut trots att kroppen skrek av trötthet. Stegen till de hägrande koffeintabletterna och annat jag skulle köpa, var tunga som elefanter. Fick använda grov vilja och liksom med mentalt våld tvinga mig att sätta en fot framför den andra... och upprepa flera tusen gånger. (Deprimerande innan jag börjar gå!)


Nu har jag i alla fall handlat allt jag ska och det känns jätteskönt!

Ni som följer mig kanske anar att det där med matlagning inte är min grej. Mottot lyder; "det är inte värt att laga mat i en timme, äta i sju minuter och sen diska och städa i tre timmar"

Ungefär. Men.. ja, nu när ALLA vet att jag äter MAT så innebär det viss matlagning. Något jag konstigt nog klarar och accepterar till viss del.
Och idag kära vänner, idag ska jag steka -
-Trumvirvel-
Bananplättar!
En banan och två ägg mosas och mixas och steks sen. Mamma gjorde såna och det var helt tokigt gott! 
Problem finns; jag kan inte vända någonting i stekpannan utan att det går sönder. Och vilken temperatur steker man pannkakor på? Hur länge?
Det kommer nog bli bränt bananmos. 
Eller rå bananomelett.
Jag har redan börjat samla kraft inför kommande uppgift. Tanken är några fina bananpannkakor med vispad grädde och lite hallon och blåbär. Tanken ja, som i alla fina recept. Verkligheten däremot kan vara brutal!
Uppdatering kommer.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: