VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Är det tråkigheter på gång?

Inatt vaknade jag men kraftig smärta i magen och svårt illamående. Sprang till toaletten men det kom knappt något. Tog en spann och satte vid sängen om jag behövde spy. Gick och la mig, det släppte lite och efter ett tag vaknade jag igen med jätteont och äckligt illamående. Och så har det hållit på så. Undrar och bitvis liknar det tarmvred som kommer och går vilket inte är helt osannolikt.

Orkar inte med det kroppen, hör du det?! Inget sånt trams tack.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 FIA
skriven :

Det känns fel att gilla inlägg om att du mår dåligt och far illa. Men bilden gillar jag - mycket!

Hoppas du sluppit illamående och smärta nu och kan njuta av att det är helg! Pussar till Happy och Bosse - och en VÄRMANDE KRAM till dig, min vän!

// FIA