VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

älskade vetekudde

Plockade fram min bortglömda vetekudde och värmde den i micron. Värmen från vetekudden är något speciellt, något magiskt! Den varm, men en bränner sig inte och en blir inte svettig. Den går liksom in i huden in i musklerna och värmer upp och mjukar upp och ger enormt välbefinnande. Hjälper mot min värk och mjukar upp muskler. Katterna gillar den med.

Det kan vara svårt att tro att vara lite värme gör så otroligt stor skillnad. Själv var jag skeptisk när jag skaffade vetekudde. Men jag är överbevisad att den är sanslöst bra! Särskilt så här när det börjar bli kallt och mörkt så är det jätte skönt att krypa upp med en i sängen och gosa ner sig.
Peace
På fotot: Happy med vita vetekudden

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: