VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Tjut och helg

Nu lägger jag ner arbetet för idag  Och förhoppningsvis därmed också hela veckan. Veckan har varit intensiv men väldigt spännande och utvecklande på många sätt. Skönt med sovmorgon imorgon! Men sovmorgon och det här med att sova....

Bosse har börjat yla och först har jag trott att det varit något fel. Han har tidigare haft problem med urinblåsan och får specialfoder medicin för det. När han har ont kan han jama men det är inte det alls det nu. Snarare är han rätt glad och får spratt och skutt och tjuter lite då och då. På nätterna/när jag jobbar är det bara för att få uppmärksamhet för han vet att jag kommer så fort han tjuter. Och när jag väl kommer lägger han av och är jättenöjd.  Känns som jag har en hel del att jobba med när det gäller gubben Bosse! Jag får väl försöka ignorera honom, för jag hör skillnad om han har riktigt ont eller om man bara är missnöjd över någonting eller bara har tråkigt. Eller vill busa. Han har en del glädjetjut också som låter snarlikt ”jagdör”. 
Problem är nätterna. På något sätt måste jag få tyst på honom för annars väcker han grannarna. Och jag vill inte bli anmäld för djurmisshandel! Sen vill ju jag sova med. 
Nu vet jag att han är frisk och inte har ont, utan det är bara en dålig vana. Vad ska jag göra? Ska jag bara ignorera honom? Man undrar ju hur länge han kommer vråla om jag inte försöker få tyst på honom?
Skrälle.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: