VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Tack, tack

 Okej, det här varit mycket negativt här på bloggen ett tag. Vaknade 02.30 och varit vaken sen dess. Katterna brukar stiga upp då, men inatt låg dom och sov och ville inte umgås alls. Vid halv fem steg Happy upp och förklarade att hon dör om hon inte får mat just, exakt nu. Steg upp, gav henne mat och hon tittade nöjt på. När maten var upplagd nosade hon på den och vänder och gick in i sovrummet. Jaha?! Va?! undrade jag. Vad är felet? Gillar hon inte anka helt plötsligen?

Det händer ungefär jämt att både Happy och Bosse berättar att de dör direkt om de inte får mat eller godis.. när dom väl har det framför s sig är det tydligen inte lika brådskade.

Jag här gett upp det där med stängd toadörr. Så här såg det ut nyss:

Vill passa på att tacka alla fina, underbara människor som finns runt mig, både här på bloggen, på facebook, telefon och in real life. Ni är så mycket värda!!!!


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: