VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Sår som inte läker

Vad gör jag åt sår som inte läker? Jag har ett litet på foten och ett litet runt på handryggen och har haft mer än två månader nu utan minsta lilla tendens till läkning. Vet sen tidigare att sår läker dåligt på mig, hade ett bensår över ett år och flera som gått i nekros. Och nåt där det bara blev större och större och fick transplantera hud. Nekrosen har fått opereras stort. Höll på att mista underarmen..Nu har jag två små, små. Plåster är testat, och även att inte ha något på alls men inget händer! De är bara ca 0,4 cm i diameter och det ena har bara gjort så det är helt runt.
Tips? Vet att jag har en ssk bland läsarna

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

basaliom
?
;/

Svar: Vad är basilom? Någon form av tumör va? Eller? Tacksam för info!
Matilda Skog

2 Anonym
skriven :

Det finns en salva på Apoteket som ska göra att sår läker snabbare, minns inte namnet men på apotek vet se säkert vad jag menar :)

3 SSKn
skriven :

Det är väldigt svårt att säga något utifrån en text, dessutom är inte sår min starkaste sida. Det enda jag kan råda dig är att ta kontakt med en distriktssköterska för bedömning och hjälp, de är experter på sår! Hellre förr än senare så såren inte blir större/värre. Hoppas det löser sig!

Svar: Tack!
Matilda Skog