Sår som inte läker

Vad gör jag åt sår som inte läker? Jag har ett litet på foten och ett litet runt på handryggen och har haft mer än två månader nu utan minsta lilla tendens till läkning. Vet sen tidigare att sår läker dåligt på mig, hade ett bensår över ett år och flera som gått i nekros. Och nåt där det bara blev större och större och fick transplantera hud. Nekrosen har fått opereras stort. Höll på att mista underarmen..Nu har jag två små, små. Plåster är testat, och även att inte ha något på alls men inget händer! De är bara ca 0,4 cm i diameter och det ena har bara gjort så det är helt runt.
Tips? Vet att jag har en ssk bland läsarna

vardagsliv | |
#1 - - Anonym:

basaliom
?
;/

Svar: Vad är basilom? Någon form av tumör va? Eller? Tacksam för info!
Matilda Skog

#2 - - Anonym:

Det finns en salva på Apoteket som ska göra att sår läker snabbare, minns inte namnet men på apotek vet se säkert vad jag menar :)

#3 - - SSKn:

Det är väldigt svårt att säga något utifrån en text, dessutom är inte sår min starkaste sida. Det enda jag kan råda dig är att ta kontakt med en distriktssköterska för bedömning och hjälp, de är experter på sår! Hellre förr än senare så såren inte blir större/värre. Hoppas det löser sig!

Svar: Tack!
Matilda Skog

Upp