VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Så bra!

Jag har ätit LCHF till och från och jag vet att jag tjatar om det som tusan, men det är så bra för min hälsa! Jag till och med mejlade överläkaren på kirurgen och  berättade att min  mage blir bättre när jag äter strikt LCHF. Jag slarvar ibland och det känner jag direkt. Men, det är bara att ta nya tag och börja om igen. Om jag verkligen ställer in och kör jätte strikt så :

första dagen  går bra. Sen cirka andra till femte dagen är det huvudvärk och mycket mycket sug efter socker och kolhydrater. Sedan kommer ett par dagar då man känner sig döende (milt sagt!) och har migrän. Kroppen har då gjort slut på alla kolhydrater och förstår inte att den inte får det och har inte lärt sig att ta energin från protein och fett. Döende-feeling är milt sagt beskrivande exakt. 
När jag började 12 augusti i år så tänkte jag att fasen vad är det här och jag blir rådd att åka in till akuten för jag orkade bara gå några steg. (Det var precis likadant som när jag var kraftigt undernärd men då hade jag ju slut på ALL näring, nu hade jag ju brist på kolhydrater.) Men sedan dagen efter, eller efter två dagar med näradödenupplevelse blev jag hur pigg som helst och hade all energi man kan tänkas ha. Så idag räknar jag med att dö lite grann och hoppas på att vara pigg imorgon.
Min lunch igår:
Blandfärs och shikatarinudlar (gryta/wok)

Kvällsmat: Proteinpudding (choklad) med vispad grädde. 


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: