VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Pluttar, joint, syn och jobb

Jag måste bara lägga upp en bild på mina skruttpluttar! På bilden ligger de och vilar. Eller ja? happy borrar in huvudet i Bosses päls och håller en tass på honom som en kram och hon snarkar högt och nöjd. Älskar er! 

Idag var det personalmöte så jag var inne i Växjö. Det är alltid härligt att vara i huset som kallas Mästeriet. Och utan att jag visste det, så var det kanelbullens dag och bästa chefen någonsin hade med sig hembakta kanelbullar! Hejdlöst glad och jag fick hoppa över mitt LCHF lowcalorie ett tag. Men vad gör man inte för kanelbullar?


En del folk uppfattar kanske mig som ohyfsad när jag inte hälsar på dem när vi möts. Men jag är inte ohyfsad utan jag ser faktiskt inte dem. Kan liksom inte gå och heja på någonting jag inte vet om eller inte ser, bara för att någon eventuellt möjligtvis skulle kunna vara där. Chansen är stor att en talar med luft. När jag kom in i stora mötesrummet såg jag ju inte om det var folk där så sa:
”Hej! Är det någon här inne?”
”ja jag är här!” Fick jag till svar. Såg nog lite dumt ut när jag står och tittar fråga hej är det någon där? Jag önskar att folk som känner mig och möter mig någonstan, ger sig till känna så jag får chans att hälsa ( om de nu vill hälsa så att säga.) Det är svårt att uppfatta saker som inte syns så att inleda samtal med detta osynliga saker känns lite galet.


Hohiho jag handlar en hel del på Wish, ni vet den asiatiska sajten med billiga kopior av typ ALLT? Såg ett ”painkiller Relax joint relief pain” plåster. Eh? Joint? Säljer dom cannabisplåster? Sedan upplyste en vän att leder betyder joint på engelska. Det förklarar ju en hel del om painkiller. Men man vet ju inte, cannabisläkemedel är godkända i många länder? Såg förresten en motion till lagförslag om just det. Ingen värdering i det.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: