VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Omstart

Jag har testat att äta vanlig mer kalorisnål mat som typ Livsmedelsverket rekommenderar och diverse dietister. Men-jag mår inte bra av en sådan kosthållning! Jag är hungrig hela tiden, aldrig nöjd, aldrig mätt och alltid sugen på någonting. Så det får bli LCHF för mig för min del. Och jag ser fram emot det. 

Det kommer vara några jobbiga dagar eller en jobbig vecka nu när allt socker och sötningsmedel ska gå ut ur kroppen och att kroppen ska jag ställa om sig att få sin energi av protein och fett istället för kolhydrater. Första veckan mår jag riktigt, riktigt dåligt oftast. Och det ser också fram emot för det är så skönt och veta att alla saker som inte bra går ur kroppen.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: