VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Kreatinin

Fråga till läsare som vet nåt om njurar... igår hade jag för högt krea (97) och 60 i gfrkrea (vad det nu heter? Det värdet som mäter hur snabbt njurarna renar blodet typ) 

den stressade läkaren på akuten igår sa att det kan bli så om man dricker dåligt. Jag dricker inte dåligt men tar en herrans massa mediciner och lever väl inte utmärkt. Gav mig inte in i diskussion om det, utan bara nickade och lite senare åkte jag hem.

Fråga: mina njurvärden har varit utmärkt fram tills för bara ett tag sedan. Ingen uppföljning. Jag dricker normalt. Mkt medicin. Kan värdena svänga så? Bör det kollas upp? Ska jag göra något? Var på akuten igår pga magsmärtor och då såg de proverna. Sjukhuset var överbelagt och jag hade massa jobb att göra. Åsikt? Någon?

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 FIA
skriven :

En massa läkemedel påverkar säkert "krea", men även om man har ätit en massa kött. Lärde mig detta då jag hade en äldre närstående med knasiga njurvärden.

KRAM!

Svar: Tack Fia! Tycker de borde följas upp
Matilda Skog