VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Ibland måste man koppla bort

Det var mycket skoj och skratt med sköterskorna på ögonmottagningen idag. Alla känner apan, apan känner ingen ungefär och jag orkar inte visa att jag faktiskt mår ganska dåligt. Ibland är det enklare att skratta och skoja och försöka släta över situationen  än  att berätta att man håller på gå sönder inuti och utanför.  Nu är de inte dumma huvudet och de vet precis som jag att jag håller på gå sönder. Och vad gör man då? Jo, det är som det är, sen får man gå efter det, man kan inte gråta jämt. Det orkar ingen.  Ibland är det rätt skönt att skvallra om nya chefen, skoja och skratta och driva med varandra.

Det var äventyr att vara på Ögonmottagningen utan ledsagare. jag råkade gå in på fel våning och bort till nån mottagning och bara oj vad är jag? Svaret var Audionom mottagningen och det var något fel. Men jag överlevde nu är jag hemma trött,  har ont med ännu mer medicin till ögat. Och åter på fredag.

Taggar: #funkpol #funkis;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: