VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Hår

På söndag, åh ja!!!! Det blir j imorgon! Ska jag gå till frisören. Också känd som min fantastiska mamma. Det sparas många tusenlappar att ha en frisör i familjen. 

Mamma, som är grymt  bra på mode och smink och sånt som jag är kass på (och inte speciellt intresserad av faktiskt) är så avundsjuk på mitt hår. Hon menar på det att hon får stå en hel förmiddag och styla sitt hår för att få det så snyggt som hon menar mitt är Ok, don efter person. Jag vägrar stå ens en kvart med att bara fixa hår, så tur att mitt är så enkelt. Liksom lockigt i sig själv och faller rätt ok. A och O där är grunden en bra klippt frisyr gjort efterden  typen av hår en har. En duktig frisör ska kunna se vad en person passar i, vilka rutiner hen har, personlighet och känna till varje liten virvel och styla därefter. (Jag har två virvlar jag stör mig på.) frisören har klippt en frisyr som gör att jag bara behöver fukta håret och sen låta det självtorka. Inget mer och ungefär det jag vill göra.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: