VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Fåglar

 Bosse trivs alldeles utmärkt som innekatt och happy har alltid varit innekatt så det har aldrig varit några större bekymmer. Bosse var utekatt ett år men kunde inte försvara sig mot andra katter och ville in i värmen till familjen han hade bott hos men deras dotter var allergisk, så han var väldigt trasig och ledsen när han flyttade in till mig. Nu mår han desto bättre! Han älskar fåglar! En gång när jag satt i köket kommer Bosse glatt promenerandes med en liten fågel i munnen. Liksom, ”hej matte, jag har fixat mat till oss! Hämtade i det lilla utrymmet i fönstret i sovrummet. Livs levande. Fasen vad bra jag är”

Det flyger fåglar ganska nära fönsterna i vårt hus så han måste få tagit en fågel som satt på fönsterbrädan på något  vänster. Han hade ätit upp ungeför halva fågeln så jag fick slänga sparven och hoppas att fågeln inte led allt för mycket när Bosse lagade till den så att säga. Jag är ganska glad att Bosse tog fågeln; för om den hade kommit in i rummet och fått panik hade den kanske bajsat överallt eller rivit ner massa saker -så jag har en duktig liten jägare!
Men både happy och Bosse nöjer sig med att titta på fåglar via fönstret.
 Happy tittade idag och när fåglarna satt i trädet var det helt okej, men när det kom en och satte sig på fönsterbrädan idag blev hon livrädd och sprang iväg. Bosse däremot tände till på alla fyra hoppade lite och skrämde den.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: