VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Dumma

Känner att det är fel i kroppen. Magen. Och stor infektion på uppgång. Fick rådet: 

”Sök akuten!”
Jo. Vet att det låter galet men jag hade jobb att sköta och var tvungen att få det gjort (det blev med hjälp av morfin och mentalt tvång)
Ska rita kring infektionen. Något jag lärt mig av livshotande infektioner! Har du ett infekterat område med rodnad, så markera med penna hur långt rodnaden sträcker sig för att se om och ev hur värre det blir. Fram med penna!
Och magen?
Och nu, 19:15 vet jag att noll, inget och nothing händer på akuten som skulle leda nånvart. Prover, undersökning och väntan. Så efter jobb-grejen nyss åkte jag hem med inställningen att mitt liggläge i natt är bekvämare hemma än på sjukhusets mest kaotiska ställe med sina britsar och väntan. Skulle jag bli galet dålig finns ambulans. Och imorgon  vet jag att saker kan hända. Så DÅ är det lönt att söka. Okej? 

Orka.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: