VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Allt ska bevisas på sjukhus

Ligger inlagd på akutvårdsavdelningen. Åkte till akuten igår och mådde usch. När jag kom sa jag att jag gått upp fem kilo i vätska på bara ett par dagar. Märkte att personalen inte trodde det. Sen, hör och häpna, tog de fram en våg och vägde mig. Plus 5,1kg sen förra vägningen på samma våg. Det gick (nästan) ett sus och ssk:n bara "oj herregud!" Själv suckade jag mest och:
"Ja. Jag sa ju det. Har inte påstått nåt annat än att jag gått upp fem kilo i vätska"
Fick säga samma sak till läkarn som först inte hade trott mig. Allt ska tydligen bevisas in i absurdum.
I alla fall var inte proverna ok och de satte kateter och gav mig furix intravenöst.  Under natten har det kommit ut mer än fem liter. Galet!
Väntar på rond nu och har inte en aning om vad dom tänker. Jag tror på hemgång för de har ju fått ut vätskan. (De har mätt allt och vägt mig) och sjukhuset har platsbrist.. men sen kan man ju undra vad felet är i min kropp som beter sig som en 85-årig man med njursvikt.
Och de måste dra katetern!!! Den skaver!
(null)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 FIA
skriven :

Att kolla om du skrivit något på bloggen är nästan det första jag gör idag. Ledsen för att du ska behöva åka in och ut på lasarettet - att du inte kan få svar på vad som felas i kroppen. Och få all tänkbar hjälp och bot... Men jag blir glad vid upptäckten av ett nytt blogginlägg - att du orkar, vill och kan dela med dig av både positivt och negativt i ditt liv!

Vart tog de där porfyri-proverna vägen... ?

STOR VARM KRAM från mig!

Svar: Åh fia, du fyller mig med värme! Du anar inte vad glad jag blir av dina ord! Porfyrs var negativt men d håller ändå på att leta efter sjukdomar i den genren. Stor kram!
Matilda Skog