VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Adhdmedicin är bra för många

Även om jag ibland bitvis kan verkar vara ganska kaotisk som måste jag ändå påstå att jag mitt i allting är ganska lugn. Tankarna är kaotiska bitvis men mitt agerande är inte riktigt så Irrigt och impulsivt.  Just att få ner impulsiviteten har mina mediciner hjälp mig med och också att jag utvecklas och förhoppningsvis mognar på ett eller annat sätt. Före jag började med medicinering för ADHD kunde jag inte tänka en tanke klart innan jag började på nästa. Och då gick det naturligtvis inte heller föra ett vettigt resonemang med mig själv eller fundera över vad jag gör och inte gör. Jag skulle klara mig utan ADHD  medicin men jag skulle nog inte må bra. Det är upp till var och en hur de vill ha sin medicin,men jag tycker inte man ska neka någon att få prova. Man borde köra en testperiod på ett halvår för alla som verkar kunna behöva medicinen och sedan utvärdera.

 Och det här med beroende och droga ner-det är inte någon sanning i det överhuvudtaget. Det ända jag är beroende av min ADHD medicin är effekten på mig i huvudet rent impulsivmässigt och tankemässigt men jag inte kroppsligt beroende så. Dosen av amfetaminliknande variant i ADHD medicin är så pass lågt att ingen kan fastna i beroende. (Om man inte tar en burk om dagen.) Och nej-nerdrogad mig det blir man verkligen inte! Jag blir tröttare av två smörgåsar i princip och är mer beroende av treo än Ritalin.
Min åsikt.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: