VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Nya visitkort

Nu har jag beställt nya visitkort för jag hade inte så många av de gamla kvar. Och jag var inte så nöjd med designen på den gamla och ville förnya mig lite. Gick in på VistaPrint och var som ett barn i en godisaffär. Mycket stilar att välja mellan mycket färger och mycket mycket val. Jag valde även att ha baksida den ser ut så här:(null)

Ska vi hem strax

Jag åker hem b strax. Känns skönt, det var mitt intiativ, skulle vara kvar, vilket var planen. Men hemma är hemma... Mina katter, min säng, mitt kylskåp. Min frihet. (Nog för att sängar med fjärrkontroll är awsome.. och vill ha en hemma) mitt bestämmande kan jag inte vara utan. är inte gjord för sjukhus. Det behövs ibland och jag övertygade överläkaren sätt jag vet vart sjukhuset ligger om jag skulle bli sämre.
Jag har jobb att göra och ska snart föreläsa och vill hem till dig det stället där jag känner mig tryggast. Hem.
Får se vilket skick lägenheten är i. Det var bara fint i köket när jag åker in. 

Nix

Jag får inte åka hem.