Vi tar håret igen

Vi tar inlägget igen, det blev fel.
(null)

Jösses, ett foto på mig, exakt tio år sedan det togs. Hade snaggat håret några dagar före. 3 mm långt var det. Just då mådde jag rätt hyfsat men vintern/våren 2008 var mitt livs värsta tid.. om man överhuvudtaget kan rangordna det så.
Saknar lite  att ha snaggat! Är för gammal för det och jag ÄR sjuk, så jag skulle se väldigt sjuk ut om jag gör det. Nej, ingen bra idé.

Ska färga håret! Har bara nån råttfärgad variant nu och mitt signum i mycket har varit riktigt rött sprakande hår. På måndag är det föreläsning och vill vara VildaMatilda då. Tyvärr har jag reagerat allergiskt på hårfärg de senaste gångerna, så gjorde ett test med färgen och kletade på lite på huden och ska se om det blir någon allergi. Bitvis blir jag svullen och rödflammig och snuvig/kliande ögon om jag inte tål något och vill inte vara det på måndag. Mamma är ju visserligen frisör men hade bara tid på söndag och det kan jag inte ifall jag reagerar på färgen. För reagerar jag måste jag ta kortison= svullen boll och rinnande ögon och näsa som gör det omöjligt att ha smink. 
Färgen: (null)


Håll tummarna!

Reflektioner, vardagsliv | |
Upp