VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Är det ännu en gång

Är sjuk, har feber och jätte ont i bröstkorgen. Kan inte andas för det gör så ont. Känner mig allmänt dålig. Jag tippar  på att det är högersidig lunginflammation igen. Känner igen det så väl! Har ofta problem med högersidan  för att jag har en förtätning i övre delen. Sen har jag ju min immunbrist som gör att jag knappt har något immunförsvar. Jag känner igen, frågan om vården också gör?
Andra alternativ:
Sepsis pga porten som sitter häger sida. Känns ungefär likadant.
Eller lungsäcksinflammation med vsten

Har ringt vårdcentralen och de skulle ringa upp. Men frågan är om de ska göra någonting för jag brukar få intravenös antibiotika när jag har lunginflammation? 


(null)


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: