VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Utveckling

Jag blev inlagd igår efter en lååång tid på akuten. Har antibiotika mot lunginflammation intravenöst. Hamnade på ava och fick enkelrum. Vaknade inte när dom gav mig medicin inatt och vid 06:00. Var vaken ungefär tio minuter vid frukost. Somnade sen om och sov till 12:15. Då var det dags för lunch.
Vet inte om dom kommer hålla kvar mig. Det är platsbrist, hur är mina prover och läkaren var rätt otrevlig och pratade om när han och jag möttes 2010. Jag kände att jag var tvungen att dra det hela:
"Skadefri sju år, inte på psykiatrin på sex år. Fast jobb, egen bostad, sköter mig själv, handleder inom vård och omsorg.."
Så trist att försvara sig ofta. Förstår inte folk att människor utvecklas? Utvecklas gjorde inte just den läkaren i alla fall som fortfarande var kvar i 2010.

Ny titel i journalen: multisjuk.
(null)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: