VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Reaktion

- Vad fan!?! en blinkande julgran? Vad tänker du med egentligen?/ Happy reagerar på blinkande gran i äkta billig plast.
(null)Jag har legat i stort sett  hela dagen. Har hög feber och är inte speciellt kaxig. Mamma skulle komma förbi med lite mat hon skulle handla åt mig och det uppskattas alltid! Liksom, när en är sjuk och jag vill inte orkar gå handla mat är det guld värt.

Den antibiotikan jag äter är knepig? Tas fastande 1 timme före mat eller 2 timmar efter mat. Tre gånger om dagen. Men jag har en tendens till att småäta och inte äta någonting på 3 timmar liksom?
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Amanda CL
skriven :

Krya på dig!

Svar: Tack!!
Matilda VildaMatilda Skog