VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

På det igen

Näe. Detta som jag kommer skriva nu är väl någonting jag vill ha tagit upp ganska så frekvent sen ungefär 12 augusti i år. När jag inte äter LCHF mår jag blä så jag fattar inte varför jag inte äter det jämt? Men ni vet, man är iväg kan inte äta precis vad man vill, när man vill. Med min LCHF äter jag när jag är hungrig och slutar när jag mätt och det passar inte riktigt normala människors schema. Man kan liksom inte bli bli bjuden på mat och säga "nej tack jag är mätt" för att sedan en halvtimme senare vråla:
"jag är hungrig!" Och kräva mat omedelbart och då ska den vara på LCHF. Nej det funkar inte. Faktiskt. I helgen var jag hos föräldrarna och då åt jag bröd, socker och potatis och det mår jag inte bra av. Fakta. Med LCHF måste man planera något så idiotiskt men jag är beredd att ta det nu. 
Och nu tar jag tag i mitt liv igen. Var och handlade och fyllde skåpet med sånt som är hälsosamt för min del. Eller vadå, ta tag i mitt liv? Det handlar inte så mycket om att ta tag i något snarare att ändra lite riktning mot ett hälsosammare sätt. Eller jo, jag har tagit tag någonting. Jag agerar och det känns jädrans bra och veta att jag gör någonting för att jag ska må bra! Till lunch idag blir det kycklingfiléer med sjögräsnudlar och sås. 
(null)Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: