VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Lungor

Litar inte på min vårdcentral! När jag sökte i torsdags för att jag känd att jag hade lunginflammation fick jag träffa en ssk plus gjorde snabbsänka. En läkare lyssnade typ två sekunder och skrev ut Kåvepenin i sju dagar mot lunginflammation . Då reagerade jag . Sju dagar? Jag brukar få det intravenöst  men åkte hem, blev sämre och ringde  min sköterska på Infektionsmott och hon sa upprört att det är helt felordinerat. Sju dagar räcker inte för nån med immunbrist och hon rådde mig att söka akuten,  resten vet ni.

På röntgen har man sett att jag har en förtätning i högra lungan. De har inte berättat vad det är och vad det beror på men jag vill gärna veta. Mamma Skulle ringa och tjata på personalen att de ta upp och gå vidare med det. Ofta är det ju cellförändringar. Men min förtätning sitter så illa till att jag har svårt och andas. Någon som har någon tanke? Den sitter i hörgrer övre lunglob och är flera centimeter. Tydligen någon gång i somras tolkade de förtätningen som lunginflammation det är inte säkert att det var lunginflammation jag hade. Några sjuksköterskor som har någon åsikt? varför får man sånt? Den upptäcktes i februari eller mars på röntgen vid lunginflammation.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: