VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Jobba nu då

Jag vet att jag skrivit en hel del om jobb det senaste. (Eller??) det beror på att det är så oerhört viktigt just nu. Har en tuff period, (om någon nu inte visste) och att klamra mig fast vid jobb är som en flytväst på ett vågigt hav. Det håller mig med näsan ovanför vattenytan. Luft att andas. Lite lättare att simma. Hindrar från att dras ner totalt i djupaste mörket.
Bland sjukdomar och annat trist har jag en fast punkt. (Som egentligen inte är så fast, för jag söker förändring snarast)

Dels vill jag gå upp i tid och kollar nya möjligheter runtom. Det kräver.

Dels har jag rätt ny anställning på Sip som innebär nya chefer, nya kollegor, nya uppgifter nya tankar, ett nytt sätt att jobba på. Woho.

Dels har jag föreläsningarna som jag nu drar igång igen och mycket har hänt sedan jag var aktiv sist. Det innebär en himla massa arbete för jag utgår hela tiden från mig själv och  min syn, min erfarenhet, mina känslor, och vad jag själv tror, tycker, vill och göra. Det skiljer sig markant efter ett längre  uppehåll. Jag pratar inte samma nu som för två år sedan. Eller jo, vissa saker är konstanta men inställningen till dem är skiftande. Nu har jag en ny uppdragsgivare och nytt sätt att hålla  igång på och inga färdiga "paket" att utgå från. Dessutom inte av den typen jag gör nu, så mycket arbete blir det med huvudet. (Och PowerPoint!)

Vill göra allt så bra jag kan och har förmåga till just där och då. Försöker att inte klandra mig själv för exakt allt, för oftast gör vi alla så gott vi kan utefter vad vi har just nu. I efterhand är det lätt att döma och tycka, men det vi vet efteråt, vet vi inte nu. Så det är vad vi gör just precis nu som räknas. Visst, vi kan lära oss av nuet men nutid går inte göra ogjort. Lära sig och bättra på framtiden går däremot. På mina nya visitkort står:
(null)

Min historia förändrar framtiden. 

Och om nån vill ge mig jobb- maila! Har CV


Whatever, detta spårade ju ur lite. Ville bara berätta hur mycket det betyder att jobba. Vad i herrans namn gjorde jag före?!!??!???? 


Sitter just nu och gnuggar måndagens utbildning i Växjö. 
(null)
 

PowerPoint är ju rätt skoj faktiskt!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: