VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Jobb, jobb, glädje

Då var det dags för ny vecka!
(null)


Febern igår la sig och jag sov rätt gott.
Kunde inte låta bli att ringa vårdcentralen och påpeka att de gav mig fel antibiotika och att jag fick läggas in med medicin intravenöst under helgen. 

Har sökt jobb på Maxi i Växjö och ringde dit nyss bara för att kolla läget. De kände igen mitt namn av någon anledning och sa att de håller på just nu med rekryteringsprocessen. Jag vill. Jag vill!! Be en liten bön, dansa en dans, whatever bara jag får jobb!

Känner helt och fullt och direkt att jag vill lämna Alvesta kommun NU! Letar efter bostad i Växjö. Allt hopp hänger i stort sett på en enda människa inom kommunen. Jag vill. Jag vill! Be en bön där med eller sjung en sång, dansa en lycko-dans eller vad som tillhör just din livsåskådning.

Fick mail idag från uppdragsgivare och blev så stolt och nästan mallig över återkoppling att jag först tänkte gå ett varv runt kvarteret och se kaxig ut. Men när jag såg att jag fanns med på samma papper och på något sätt nämnd med Nåkkve Baldin skuttar jag spralligt runt hela byn! Nåkkve är ledande i Sverige och en av mina förebilder. Och att sammankopplas? Stort. 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: