VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Jag tänker flytta

Jag har valt att nu aktivt söka bostad i Växjö. Och tagit kontakt  med handläggare där.
Jag har absolut ingenting  i Alvesta! Inga vänner, inget socialt, ingenting. Mer än en lägenhet och bra läge. Allt, jobbet och det sociala är i Växjö och LSS finns bra i Växjö.
Det var ändå ett stort beslut att våga ta ställning till att hitta bostad i Växjö. Det känns rätt, och blir mer och mer rätt och ju mer jag tänker på det, ndesto gladare blir jag.
Nu är det i princip omöjligt att få lägenhet i Växjö, men det finns vissa andra alternativ än boplats Växjö, som dom heter som förmedlar lägenheter. Vi snackar poäng motsvarande minst fem års kötid på boplats Växjö. En jag känner har stått i kö i sju(!) år och inte fått nåt. Och en annan vän hade stått i kö på tio år för sin lägenhet.
Alvesta har varit bra bitvis. Men jag har växt ifrån dom. Jag har LSS , som är en rättighetslag som kommuner ska följa. Sålänge jag är i Alvesta tänker  jag värna om mina behov och se till att jag får de insatser jag har rätt till. Jag tar det inte minsta lilla personligt om någon skulle bli arg på mig.Just Nu är jag på sjukhuset. Kom vid klockan 16 och nu klockan 19:30 har du fortfarande inte hänt någonting jag har inte ens fått svar på prover eller träffat läkare. Det blir nog en lång natt för det har kommit in sex trauma alarm. Ja ja vad gör man? Tur att jag har mobilen. Men nu börjar jag lessna lite. Det kom in en sköterska och frågade om jag ville ha fika det betyder översatt att det här kommer ta jävligt lång tid.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: