VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Idag, eko

Jag gjorde sånt allergitest enligt förpackningen hårfärg. Huden Där jag testade reagerade inte alls men jag fick lite utslag på ryggen. Fast det behöver ju inte vara på grund av färgen det kan vara något annat. Så idag blir det projekt färga håret. Och städa. Det ser bedrövligt ut hemma.
Och jobba. Nu börjar jag bli nervös inför imorgon faktiskt. Vågar inte tänka på hur det känns imorgon men klockan 16:30! 

Jag brukar lyssna på radions ekonyheter. Både morgonekot 06:.00, luncheko, kvartifem-eko och 23.00. Igår var inte Donald Trump med på Ekot klockan 23 på kvällen. Bör man bli orolig? Han är ju med på varenda jädra nyhetssändning! En sådan clown borde inte få så mycket uppmärksamhet i media. Jag vet inte om man är så pass smart så han planerar att chockera världen gång på gång, eller att han är så dum i huvudet att han inte fattar vad han gör och det hamnar på nyheterna därför? Det känns som världen borde använda sig av civil olydnad mot den där fjanten. Precis som de gjorde Indien och som man gör vid demonstrationer- istället för att demonstrera mot, vänder man ryggen mot idioterna och ger ingen uppmärksamhet. Världen borde vända Trump ryggen och inte prata om honom och inte uppmärksamma honom alls. Så som media exponerar allting han gör så vinner han ju jättemycket på det. Sluta lyssna, sluta rapportera Trump! Frys ut honom!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: