VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Idag är det dags

Idag är det då dags för föreläsning. Jag har hållit ganska många föreläsningar, men den är speciell. Dels för att det är ett tag sedan jag föreläste, dels för att det är en väldigt blandad publik och jag vet inte vilka som kommer eller deras kunskaper. Det är enklare när jag får ett uppdrag där jag vet vad publiken kan och vill höra. Nu ska jag föreläsa för allmänheten och kunskapen är säkerligen ojämn så det Är svårt att veta vilka sakfrågor jag kan gå in på utan att förklara allt för mycket. Jag menar, de som jobbar inom psykiatrin vet precis vad LPT och regler för avskiljning  innebär, medan de inom omsorgen kanske mer tänker tecken som stöd eller LSS paragrafer. Och läkare vet exakt vad gå i nekros är. 

Jag menar inte att dumförklara publiken men jag vill göra den nöjd! Det vill säga att alla hänger med i vad jag säger och att det inte blir tråkigt men hade inte heller blir för svårt. Jag vet ju vad som har hänt i mitt liv men vet inte om publiken vet och jag har bara ett par timmar på mig att dra igenom allting. Har fått korta ner rejält. Jag kommer väl ha ca 30 powerpoints blad men kommer också berätta att för varje blad hade säkert kunna prata 1 timme! Alltså 1 timme på varje enskild blad och jag har 30 bröd (null)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Tack för en bra föreläsning ikväll! 🤗/ victoria