VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Håret då?

Postar några bilder på håret. Nu är VildaMatilda här! Bara lite smink på med så är jag rätt nöjd :) (null)

(null)

(null)

Tvättade håret efter färgen och hade i spray-balsam. Det är jätteviktigt för mitt rufs med lockar åt alla håll och särskilt viktigt vid kyligare temperaturer då man går både inom och utomhus. Utan bra behandling efter duschen blir det bara frissigt och flygigt. Inte för att jag är någon fashionista, men har en mamma som är frisör och då lär man sig tvätta håret två gånger, låta balsam verka undertiden man tvålar in sig och sköljer väck balsam med ljummet vatten, inte varmt, lika självklart som man lär sig säga "mamma" och veta sitt namn. Typ.

Well jag använder inga stylingprodukter. Inte heller borste. Har fått håret så tacksamt klippt att det lägger sig som det ska utan att jag gör något alls. Det får bara självtorka.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Amanda CL
skriven :

Snyggt!

Svar: Tack!!!
Matilda Skog

2 Kirsi
skriven :

Det blev snyggt! Jag tycker att den röda färgen är jättevacker.

Svar: Tack snälla! Röd är bara jag 💖
Matilda Skog