VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Försvunnen

Fasen, 
"PostNord- spårlöst försvunnen"
Paket med mina nya visitkort postades enligt företaget vistaprint 171101. Skulle vara framme senast 171103. Idag alltså. Paket med posten? Näe. Avi? Nej. Sms-avisering? No. 
Jag är inte förvånad, men förbannat arg!  På måndag ska jag föreläsa och tvivlar på att posten fraktar paket under lördag-söndag. Och då har dom måndag förmiddag på sig att leverera. Lämnar hemmet måndag ca 13.30. Jag är arg! Det går att spåra paket och posten har det i sitt ansvar i Alvesta/Växjö.
Pappa berättade att det kunde skickas brev från Syrien, i värsta krig. Brevet fraktas med åsnor, till fots genom krig och fasor, men när det kommer till postnord Sverige försvinner det! Tar sig igenom allt annat än PostNord Sverige.Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: