VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

En liten dag

Jag tror mobilen hade tjoat en trist version av "Despacio" rätt lång tid innan jag vaknade på morgonen. Katterna kan olika signaler och vad dom betyder, och att jag inte ställde mig givakt gjorde Bosse nervös, så han slog mig på näsan tills jag reagerade, lille  skrutten.. Happy är livrädd för "in the ghetto" för det är porttelefonen. 
Huvudvärk deluxe från start. Jag har ofta huvudvärk men inte såpass kraftig att minsta rörelse kändes som en slägga som slog mig.
Bosse och jag myser just nu.:
(null)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: