VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Att både ha ångest och jobba

När en vaknar och den där frieheten, glömskan första sekunderna. Ingen oro, inget ont, inga tankar eller känslor. Bara vara.
Sen kommer allt översköljande. Och jag är tillbaka i mitt liv med ett slag.
Det är tufft nu. Jag vet inte hur jag ska förklara, helt ärligt, då detta är min officiella blogg och mitt ansikte utåt i mitt jobb. Ingen lysande idé att måla den svart. Samtidigt vill jag visa att mitt liv varierar, precis som de flesta andras. Jag vill skriva om glädje, såklart, men finns glädje -finns sorg. Finns lycka, finns smärta. Finns framgång, finns det svårigheter. Det är nog väldigt få som går genom livet enbart lyckliga och helt utan smärta och svårigheter. På något sätt vill jag tala om det mesta i ett liv och det innebär ju ett brett register känslor. 

Mina uppdragsgivare bör veta att det går att föreläsa med ångest inuti. Det går att utbilda med rädsla i huvudet. Det går att handleda med klump i magen. Det går att jobba för det mesta. Vad vi känner är inte alltid detsamma vad vi gör och klarar. Många lyckas kombinera det ena med det andra. Det är bara det att vi sällan på frukostrasten med jobbkompisar och chefer säger att vi grät oss till sömns eller inte kunde sova på grund av oro. Eller att vi har ont i magen av rädsla och sörjer något och känner oss ensamma.

Så det är dags att vi pratar med varandra!
 .Jag tänker inte censurera speciellt mycket. This is it.
Nu ska jag jobba med kommande utbildningsdag. Med klump i magen.
(null)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: