VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Åka hem

Väntar på taxi hem. Lunginflammationen är inte läkt men proverna har förbättrats. Kunde vara kvar men hemlängtan är hemlängtan och lungorna mår bäst om jag är mer aktiv, vilket jag INTE är på sjukhus. Skulle komma tillbaka omedelbart vid försämring och är jag inte bättre imorgon skulle jag komma in.
Börjar med dunderstarka tabletter idag. Har haft allt intravenöst.
Det haf varit superb personal! Dom har gjort så att de begränsar folket inne hos mig så på varje pass är det max tre, vilket är skönt. De har väl diskuterat min autism och adhd för så var det inte förr och det ändrades ganska nyligen.Tror jag har en viss ssk på Clv att tacka! J?
(null)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: