VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Permission

Jag hade rätt i tolkningen om att när en narkosläkare säger att det kommer att bli operation först om flera, flera timmar, betyder det i praktiken flera, flera dagar. 

Och det gjorde det. Fick besked vid 16.00 att de opererar mig på måndag. Sjuksköterskan hade frågat läkarna om jag kunde få permission under helgen. Det beviljades om jag lovade att komma tillbaka så fort det var någonting som inte stämde. 

Så nu är jag hemma. Såååå skönt! Har fortfarande nål och slang i porten kvar. Det kan bli superaktuella.
Ligger i sängen med två spinnande katter på mig. Och springer och spyr... försökte äta lite, men magen sa bestämt nej och skickade upp maten. Kan jag inte få i mig mat eller dricka imorgon, så är jag så gott som tvungen att åka in och få dropp.

Gränden Kjell på övervåningen passar katterna. Han är värd sin vikt i guld alltså, och ännu mer. All Post låg så fint uppdelat då katterna hade så fint med mat och vatten  och båda lådorna var rensade. Vilka totalt fantastiska människor det finns! Jag vet inte hur jag hade löst det här med katterna i och med att jag åker dina ut hela tiden. Katt pensionat är stressande för katterna och det är dessutom väldigt väldigt dyrt och ibland är jag borta bara kanske en eller två nätter och det vill jag inte lämna dem på katt pensionat för. Happy far riktigt illa av att byta miljö. Så att jag nu kan ha dem hemma med Kjell som vakt är underbart!