På plats

Då var jag, mamsen och papsen i utlandet. Egen stuga med trädgård, 500 M från havet. Stugan stinker mögel men annars helt ok. 

Vädret idag... ja- tråkigt att läsa om väder på nån dansk ö en söndag i juli, men sällan har jag sett så mörk himmel som till vänster på kortet. Snacka åska och skyfall:

Personligen tycker jag inlägg om resor, väder och mat kan vara ganska tråkiga. Jag åker enbart bil och tåg om jag ska resa. Vägrar flyga och båt åker jag ENBART mellan Helsingborg och Helsingör. Därför blir det inga långresor för mig. Och just därför är jag helt ärligt inte intresserad av olika resor och vad folk gör på pooler och nattklubbar. Nyheter och reportage om länder- ja på rätt sätt. Men inga bloggar om bästa stranden i grekiska övärlden, snygga skor på Bali, Mexikos lokala tacokrydda eller Spaniens godaste sangria får min tid. Även om jag rent teoretiskt faktiskt skulle kunna åka till Spanien med bil och tåg....


Soldyrkare är jag definitivt inte. Heltäckande kläder, i skugga och solbrillor tack. Tips om vart jag bör resa?? 🙃 jag är väldigt nöjd här på ön Fyn i Danmark. Tog ca fem timmar med bil. Stor väg- raka spåret. Vi ska på dagsutflykter till Flemsburg i Tyskland och mamma krävde besök på ön Sylt. Nån "jetset-ö" enligt kändis-kunniga frisören.


Jag har inte badat i hav eller sjö sen år 2000. 17 år sedan! Pappa sa att jag skulle få hundra kronor om jag badar. Men då var kravet att jag skulle doppa hela mig.....,

Dom har lite fina små vägar runtomkring. Skönt att kunna gå ut och motionera! Mamma och jag var ute en liten runda i morse.


#1 - - Anonym:

Supersnygga brillor! Så härligt att läsa ditt inlägg! Kram

Upp