En liten dag

Att jag gillar mitt jobb är nog ingen hemlighet, och nu lovordar jag det igen. Katterna väckte mig vi kvart i fyra på natten (eller om du nu vill kalla det morgonen.)  Vid 04:15 kände jag att jag inte kunde somna om och jag låg och vände och vred mig. Så efter ett tag sätter jag mig och gjorde massa arbetsuppgifter som behövdes göras och struktureras.


Det gör rätt mycket det är att sitta en sisådär två och en halv timme effektiv tid på morgonen när man ändå inte gör något vettigt alls. Jag fick jättemycket gjort! 

Frukost och sedan varit ute och träna. Eller, ja, det var ju ingen super träning modell marathon, men en ganska kort men rask promenad. Gött.

Mamma skjutsade mig in till Växjö och vi åt på Maxi innan jag skulle till ögonmottagningen. Potatismoset på maxi är det bästa som finns alltså! Det potatismoset är himmelskt och hemlagat. Två korvar, bröd och mos för 25kr. Och mätt blir man. Kan knappt bli bättre.

Besöket på Ögonmottagningen var ungefär lika med noll jaha? Jag fick med mig lite med bedövningsmedel och ska komma tillbaka på tisdag nästa vecka.
I alla fall fick mamma jag en fin stund i stan.

Nu är klockan 15.40 och jag har varit vaken i tolv timmar. Läggdags snart???
Upp