Blandad fundering

Det kvittar hur missnöjd jag är än må vara, men jag gör mitt bästa för att bli hyfsat hälsosam och nå mina mål så bra som möjligt. Jag tränar och jag äter bra. Mer än så kan jag faktiskt inte göra, så det kvittar hur jag än tänker och tycker. Det är så himla skönt att veta och känna att en gör sitt bästa och jobbar för att nå sina mål!  Den tillfredsställelsen är enorm. Att veta att en gör något i rätt riktning gör livet lättare att hantera I övrigt faktiskt.  Det blir inte samma dåliga samvete och klander.
Nu pratar jag om min hälsa, men det kan gälla alla saker i livet. Om en verkligen jobbar mot sina mål kan ingen kräva mer än så -och inte du själv heller.


Och till att må dåligt och klandra sig själv och vara missnöjd; jag tror mycket på att lyssna på kroppen. Är man trött så bör en nog vila. (efter viss tanke)  Tror många människor i dagens samhälle lyssnar för lite på kroppen och driver oss till saker och ting som egentligen kanske inte bör göra. Vi jobbar fastän vi är trötta, vi är hungriga men äter skräp, vi jobbar trots att vi bör pausa, vi gömmer och springer iväg från våra liv.

Summa; är du sugen på salta jordnötter vill kroppen ha ett tilllskott av både nyttigt fett och salt!
Är du matt och slut är det kroppen som berättar att du ska ta det lugnt.

Upp