VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Hem!!

Idag, 13.15 åker jag hem! Känns totalt underbart härligt  och skönt. En hel del mediciner, ett par mindre operationer i det närmsta men inget som jag tycker stör alltför mycket. 😃 Instruktioner och hänvisningar lite överallt på sjukhuset och jag är glad över att ha överlevt ytterligare en blodförgiftning. Hoppas nu på att det fortsätter gå åt rätt håll... trodde ju jag skulle hem i torsdags, Senast! Men det ville inte bakterierna i mitt blod.

Tusen tack alla goa vänner!

Lite tröttare, lite gråare än glansdagar, men ack så glad att kunna åka hem!

Skriv inläggstext 

Gick fint!!!

Hej alla! Jag är tillbaka på avdelningen efter operation. Det gick fint. Syresatte mig lite sisådär efteråt tror jag men annarsinga problem alls egentligen. Mår oförskämt bra med tanke på omständigheterna!😃 Nu får jag antiobiotika i tabletter och går allt bra nu så får jag komma hem imorgon. Såå SKÖNT!!!!! Längtar hem väldigt mycket. Måste vara ett stort friskhetstecken att glra det. Nör jag var väldigt dålig hade jag inga direkta tankar på allt därhemma. En snäll granne tar hand om Bosse och Happy, så där har jag inte behövet oroa mig. Men nu vill jag hem!

Kom ihåg glädjen


- minns det

Minns det.