Måndag 27/2 -17

Jag åkte hem efter att ha varit en sväng på akuten i lördags. Nu så här i efterhand kan jag känna att det kanske var dumt, man känner sig rätt stark när man har legat ner några timmar. Men när man väl är hemma och uppe så  är det en helt annan sak. 

Jag mår verkligen inte bra nu. Jag orkar absolut knappt ingenting! Orkar inte ens stå upp och borsta tänderna. Ännu mindre gå och göra ärenden.

Idag var jag på kirurgmottagningen och träffade min läkare där, Richard Johansso , överläkare på kirurgen. Han är så himla bra! Han stressar inte och han lyssnar verkligen. Även min sjuksköterska Elisabet var med på samtalet. Hon är också fantastisk. Jag berättade att jag är i dålig form och jag antar att det syntes. Det syntes nog ännu mer när jag höll på svimma sittandes på rummet. Hade väl suttit uppe en halv timme eller något och jag märkte att både syn och hörsel försvann sedan kommer inte ihåg så mycket mer förrän jag låg på en brits. 

Jag har dåliga värden Och man ska göra flera undersökningar/op under narkos och man ska ha ett stormöte där de diskuterar mig eftersom det är många olika läkare inblandade. Annars blir det lätt att alla bara håller på med sin sak och inte vet vad andra gör.
Nu är jag så trött att jag vill gråta. Och grymt ont har jag! Jag är inte helt förtjust i mitt liv just nu.

#1 - - Anette:

Det är ju för väl att du har en del vårdpersonal omkring dig, som du är nöjd med!

#2 - - Anette:

Det är ju för väl att du har en del vårdpersonal omkring dig, som du är nöjd med!

Upp