Måndag 27/2 -17

Jag åkte hem efter att ha varit en sväng på akuten i lördags. Nu så här i efterhand kan jag känna att det kanske var dumt, man känner sig rätt stark när man har legat ner några timmar. Men när man väl är hemma och uppe så  är det en helt annan sak. 

Jag mår verkligen inte bra nu. Jag orkar absolut knappt ingenting! Orkar inte ens stå upp och borsta tänderna. Ännu mindre gå och göra ärenden.

Idag var jag på kirurgmottagningen och träffade min läkare där, Richard Johansso , överläkare på kirurgen. Han är så himla bra! Han stressar inte och han lyssnar verkligen. Även min sjuksköterska Elisabet var med på samtalet. Hon är också fantastisk. Jag berättade att jag är i dålig form och jag antar att det syntes. Det syntes nog ännu mer när jag höll på svimma sittandes på rummet. Hade väl suttit uppe en halv timme eller något och jag märkte att både syn och hörsel försvann sedan kommer inte ihåg så mycket mer förrän jag låg på en brits. 

Jag har dåliga värden Och man ska göra flera undersökningar/op under narkos och man ska ha ett stormöte där de diskuterar mig eftersom det är många olika läkare inblandade. Annars blir det lätt att alla bara håller på med sin sak och inte vet vad andra gör.
Nu är jag så trött att jag vill gråta. Och grymt ont har jag! Jag är inte helt förtjust i mitt liv just nu.

Det var fel

Det var fel när dom analyserade blodproverna! Och som tur väl var, så var är dom senaste proverna skapliga om jag förstod det rätt. Dock har jag gått ner fem kilo i vätska under natten som var och har galet ont i magen och mår väl.... sådär. Skulle inte förvåna mig om dom skickar hem mig ikväll. Enormt platsbrist.

upp och ner, vardagsliv | | Kommentera |

Inlagd igen

Inlagd. De hoppas det var fel på provrören de tog proverna i, för det var skrämmande värden

Ligger uppkopplad nu.

upp och ner, vardagsliv | | En kommentar |
Upp