VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Tack

Jag borde veta  det, jag borde minnas. När det är mörkt kommer en ljusning från oväntat håll. 
Situationen var galen, hade anmält endokrin, skällt ut en sköterska, tjurat, avbokat möte  och satt dödsarg hos psykologen och spydde galla över tillvaron, allt inkluderat. Läget var nattsvart.
Då ringer mobilen och jag vrålar "hallå!!" På ett inte så glatt sätt och det visar sig vara en projektledare från ett företag som håller i msässor och jag får frågan om föreläsning i Stockholm för ledningen Sveriges kommun och landsting(SKL)  och socialstyrelsen på en mässa om psykisk ohälsa. Eh.
What?!
Sedan när jag avslutat samtalet med ett förvirrat leende får jag frågan:
"Hur ska jag beskriva vårt samtal i journalen? Matilda har pratat känslor...?" Säger psykologen undrande när jag ler igenom ilskan och klumpen i magen blir lättare.
Tack. Tack livet. Tack Lotta B för du finns. Tack nätverk, tack blogg, tack familj, tack.
(null)Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: