VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Stopp i rör

Och så fortsätter vi julfirandet med totalt stopp i toa och handfat och Bovärden är ju på julledighet. Vart fasen ringer jag? Det kom ju väldigt opassande måste jag säga. Ringer grannen, kattvakt och avloppsrensaren Kjell.

Senare
 Min granne var här och försökte lösa det men det gick inte. Jag får ringa jouren. Väldigt, väldigt roligt men sånhär juldag. Det har varit stopp tidigare och hyresvärden har sagt att det kan komma igen för det är dåliga rör i den delen av huset.

(null)


Senare
En otrevlig personal från allBohus ringde till mig och frågade om jag hade spolat ner för mycket toapapper eller annat som inte ska vara i toaletten. Ursäkta, men vad fasen tror han, jag har faktiskt sunt förnuft!
Julsaga.
Fortsättning kommer.  Helt ärligt så bara gör jag ju bli rätt kissnödig nu så här på faktiskt skynda sig

Senare
Nån jour var här men fick inte loss stoppet ordentligt så han ville ha hit rörmokare som skulle lyfta väck hela toastolen och handfatet. (!!!!!!!) fast nu på julen jobbar ju inga. Detta känns ju lagom kul
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: