VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Stjärnor i bild

Jag är lite delad. Sjukhus och sjukvården är en del av mitt liv. Emellanåt väldigt stor. Har accepterat att mitt liv innehåller mycket vård. Men hur långt ska jag acceptera? Har valt att lägga upp den här bilden som omslagsbild på Facebook:

(null)En medicinkopp målad av ssk-Emma. Blommor och mitt namn och sen dropppump i bakgrunden. Droppumpen som följde mig överallt och som ssk-Johanna döpte till Ernst, med motivering lång, grå och barfota. Hon hade blivit ombedd att märka min droppställning med namn på klisterlapp. Ernst försåg mig varje dag med "McDonalds på påse". (Också Johannas uttryck)
Den bilden säger mycket för mig. Den betyder mycket. Att mitt i all sjukdom kan man lätta upp tillvaron med att måla blommor på en annars tråkig mugg med mediciner. Att en droppställning kan bli personlig. Att det finns lysande stjärnor inom vården.
Bilden är tagen i samband med mega-op i mars -16 då jag höll på att dö. bilden är full av känslor i sin enkelhet och jag vill ha den.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: