VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Sska-hjälp

Känns bitvis som att jag inte syresätter mig. Den känslan är vidrig. Syresätter mig ca 92% på sjukhuset. Någon ssk med erfarenhet? Har pågående pnemoni som är svårbehandlad. Fått Antibiotika intravenöst i två olika omgångar. När jag har gått över till tabletter har jag blivit mycket sämre igen och tvingats till att få det intravenöst. Men hur låg syremättnad är minsta tillåtna så att säga? Vad kan jag göra?
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Det är en ok saturation under pågående pneumoni. Men du borde ju ligga över 95 i vanliga fall. Har man lungsjukdomar tex kol så liger man ofta på 88-92 typ utan att må sämre. Kroppen vänjer sig snabbt. Så in saturation är inte alarmerande låg utan i underkant för din ålder. Man kan även prova att mäta i finger på andra handen, tån eller öronsnibben för att undvika felvärden.